Wie ben ik?

Els Struelens

Als Gestalttherapeut is werken met mensen, hun ontwikkeling begeleiden en stimuleren zodat ze kunnen groeien mijn grote passie. Ik werk zowel binnen organisaties , mijn eigen thuispraktijk als buiten in de natuur. 

Zo kan je bij mij terecht voor individuele psychotherapie, voor relatietherapie en gezinstherapie met als specifieke expertise het begeleiden van nieuw-samengestelde-gezinnen. Als erkend loopbaanbegeleider help ik je ook graag verder met al je werkgerelateerde vragen. Of misschien heb je wel een specifieke coachingsvraag ? De Gestalttheorie en het Systemisch denken en handelen vormen mijn achtergrond. 

De eco-psychologie is mijn inspiratiebron. Als HR-experte kan ik bovendien ook terugvallen op mijn jarenlange werkervaring binnen de bedrijfswereld. Zo was ik jarenlang opleidingsverantwoordelijke bij Colruytgroup. Mijn ervaring situeert zich op het vlak van competentie- en talentmanagement, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Je kan bij mij terecht voor individuele -en/of teamcoaching. Of misschien ben je wel op zoek naar een HR Businesspartner ?

Dankzij de unieke combinatie van mijn jarenlange expertise binnen bedrijven én mijn mensgerichte benadering, help ik je graag deskundig verder. Cliënten omschrijven mijn aanpak als respectvol, verbindend, energiegevend, helder en resultaatgericht.

Ik ben gecertificeerd lid van:

Referenties:

‘Els weet de natuur heel goed in te zetten in combinatie met persoonlijke issues. Je komt zeer snel tot de essentie. Het was zeer vernieuwend en verrijkend’, E.D. , projectmanager

‘Tijdens natuurcoaching kwamen er andere inzichten naar boven. Door hier bij stil te staan en de situatie letterlijk en figuurlijk vanuit verschillende perspectieven te bekijken, was natuurcoaching een grote hulp in het nemen van de juiste beslissing. Heel authentiek …’, Kaat, zelfstandige

‘Els gaf me de perfecte ondersteuning om zelf een aantal puzzelstukken in elkaar te haken in mijn zoektocht naar mijn professionele toekomst… heel professioneel en motiverend. J.B.’
leidinggevende OCMW Gent

‘Els is een zeer enthousiaste en zorgzame coach, die vanuit verbinding te werk wil gaan.’,
Koen D., voormalig directeur Mens en Organisatie, Colruytgroup

‘Els heeft mij meegenomen in de kracht van de intervisie. Haar aanpak om ons telkens net dat ietsje diepgaander en gerichter de ‘case’ te (her)formuleren, zorgde ervoor dat de juiste problematieken/opportuniteiten werden blootgelegd en besproken. Toffe madam die erin slaagt om met rustig enthousiasme en een gestructureerde, theoretisch onderbouwde methode een groep tot de essentie van de zaak te brengen.’
Olivier D., dienstchef, Colruytgroup

‘Els heeft de kunst om elk teamlid een goed en veilig gevoel te geven door hen individueel te ondersteunen zonder het team te vergeten. Naast ondersteuning word je ook uitgedaagd:  teambuilding met Els is hard werken aan jezelf en aan het team, maar door de afwisseling in methodieken vliegt de tijd voorbij.’
Kathleen D., Coördinator Antwerpse projecten, Dokters van de Wereld

‘Een luisterende coach, die ondersteuning geeft met een positieve focus en wederzijds respect’ ,
Ninnia C., voormalig Resident Director Haskoning DHV Belgium

‘De gedrevenheid in ‘zichzelf willen ontwikkelen’ typeert Els.’,
Catharina V., voormalig afdelingschef, Colruytgroup

Reacties zijn gesloten.